DJI RS 3 Pro
DJI RS 3 Pro
DJI RS 3 Pro
Artikkelnummer: 1056424

DJI RS 3 Pro

Høyytelses gimbal med utrolig jevn stabilisering og flere intuitive funksjoner

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • Klarer en belastning på opptil 4,5 kg
  • Laget av karbonfiber for å redusere vekten
  • En 1,8” OLED-berøringsskjerm gir deg en rask oversikt over innstillingene dine
8 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med DJI RS 3 PRO kan du enkelt lage kompatible og stabile videoer uten å riste, og det gir en fleksibel og effektiv opptaksopplevelse. Gimbalen kan brukes med kameraer med en maksimal vekt på opptil 4,5 kg og er laget av karbonfiber. For rask og praktisk oversikt har den en 1,8” OLED-skjerm slik at du enkelt kan bytte mellom de ulike funksjonene. Lett og elegant, RS 3 PRO leverer profesjonell stabilisering og effektiv kontroll for mer kreativ frihet og uendelige muligheter.

Fordeler

  • Klarer en belastning på opptil 4,5 kg
  • Laget av karbonfiber for å redusere vekten
  • En 1,8” OLED-berøringsskjerm gir deg en rask oversikt over innstillingene dine
  • Batterilevetid opptil 12 timer
  • Avanserte funksjoner som Active Track Pro og SuperSmooth
  • Mulighet for RavenEye gir trådløs overføring av innstillinger og bilde
  • Med Gimbal Mode Switch kan du bytte mellom flere forskjellige moduser

Stillegående og nøyaktig AF med DJI RS Focus Motor

Den nyutviklede DJI RS Focus Motor (kjøpes separat eller i et kombinasjonssett) gir dreiemoment tre ganger sterkere (opptil 1 N · m) og reduserer hørbar støy med 50 %. Dette gir en mykere fokusopplevelse og reduserer effekten på lydopptak. Den har også en hurtigkoblingsstruktur, som gjør at den enkelt kan monteres uten verktøy for raskere bruk.

Aktiverer filmatisk autofokus

Kombinasjonen av LiDAR Range Finder med den nye fokusmotoren gjør også filmatisk autofokus på manuelle objektiver mulig. Trykk på M-knappen på kardanakselen én gang for raskt å bytte mellom manuell fokus og autofokus for å møte dine behov for begge modusene uten problemer.

Automatiserte skulderlåser

RS 3 Pro lar deg komme raskt i gang slik at du aldri går glipp av et øyeblikk. Bare trykk og hold inne strømknappen og de tre aksene låses opp og utvides automatisk, slik at du kan begynne å skyte på sekunder. Trykk én gang på bryteren og akslene låses automatisk og går i hvilemodus, noe som gjør selskapets bevegelser mye mer effektive. Trykk og hold inne strømknappen og den foldes og låses automatisk.

Høy lastekapasitet til tross for kompakt størrelse

Høy lastekapasitet til tross for kompakt størrelse

Med en vekt på kun 1,5 kg (inkludert kardan, batterigrep og hurtigplater) er RS ​​3 Pro veldig enkel og fleksibel mens lastekapasiteten på 4,5 kg er mer enn nok til å støtte standard systemkameraer.

Trådløs lukkerkontroll

Ved å implementere Dual-Mode Bluetooth, støtter RS ​​3 trådløs lukkerkontroll, noe som sparer tid og krefter ved hver bruk. Etter den første Bluetooth-paringen kan du kontrollere video- og fotoopptak ved å trykke på opptaksknappen på stabilisatoren. Tidligere tilkoblede kameraer kan kobles til automatisk etter første gangs bruk, noe som eliminerer behovet for en kamerakontrollkabel.

Umiddelbar endring av stilling

Ved å aktivere Gimbal Mode Switch kan du bytte mellom Pan follow, Pan & Tilt follow og FPV-modus. Valget av FPV-modus kan også tilpasses 3D Roll 360, Portrait eller Custom, slik at du kan justere utstyret ditt og komme raskt i gang.

Utstyrt med en 1.8

1,8" OLED-berøringsskjerm

Sammenlignet med den svarte og hvite skjermen på RSC 2, er RS ​​3 Pro utstyrt med en 1,8-tommers fullfarge OLED-berøringsskjerm, samtidig som den er 80 % større. Den støtter også de fleste Ronin-appinnstillinger, og gir intuitiv og presis kontroll sammen med det redesignede brukergrensesnittet.

Karbonfiberkonstruksjon gir lav vekt med høy arbeidsbelastning

RS 3 Pro-armene er laget av karbonfiber som gir gimbalen en lav vekt på kun 1,5 kg samtidig som den er i stand til å bære kamerautstyr på hele 4,5 kg, noe som gjør at den er optimalisert for å håndtere svært krevende fotomiljøer.

3. generasjons RS-stabiliseringsalgoritme

Ved å bruke tredje generasjons RS-stabiliseringsalgoritme gir RS 3 Pro betydelig forbedret stabilitet i alle scenarier. Laboratorietestdata viser at RS 3 Pro gir 20 % økning i stabilitet sammenlignet med RS 2, og håndterer enkelt bilder med lav vinkel eller bytter mellom høye og lave posisjoner.

Last opp 1080p-video direkte gjennom DJI RavenEye

RavenEye - Trådløs bildesender

Ønsker du å kunne overføre 1080P-video med en rekkevidde på opptil 200 meter unna med kun 60ms forsinkelse? da kan du benytte anledningen til å kjøpe en DJI RavenEye. Dette betyr at du kan kringkaste video og få kamerakontroll trådløst med RS 3 Pro.

Få SuperSmooth-resultater

Når SuperSmooth-modus er aktivert, øker RS 3 Pro motorens dreiemoment for å forbedre stabiliseringen ytterligere og leverer stabile bilder selv i scenarier med rask bevegelse eller ved bruk av objektiver med 100 mm ekvivalent brennvidde.

Leveres med

  • DJI RS 3 PRO
  • Carrying Case
  • BG30 Grip
  • USB-C Charging Cable (40 cm)
  • Lens-Fastening Support (Extended)
  • Extended Grip/Tripod (Metal)
  • Quick-Release Plate (Arca-Swiss/Manfrotto)
  • Briefcase Handle
  • Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm)
  • Screw Kit 1/4"-20
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen