USB-kabel IFC-150U II

Canon USB-kabel IFC-150U II

1021620
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

USB-kabel IFC-150U II
IFC-500U II grensesnittkabel som gjør at du kan overføre bilder og video fra kamera til datamaskin. Kobles til USB-porten på din PC eller Mac.

Kompatibel med følgende Canonkamera:
EOS 7D Mark II
EOS 5DsR
EOS 5Ds

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.