Blitskoadapter ADP-AMA

Sony Blitskoadapter ADP-AMA

1006076
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
En enkel og sikker måte for å feste tilbehør til ditt Sony-kamera via blitsskoen. Adapteret med autolås gir deg mulighet til å velge et større utvalg tilbehør med universalsko. Enkelt å feste tilbehør for sko med flere grensesnitt, for eksempel blitser og lys, på kamera med tilbehørssko med autolås Den medfølgende hetten som beskytter kontakten, låses fast på adapteren slik at festede tilbehør holdes sikre Skoadapteren er liten og lett slik at du enkelt kan legge den i en kameraveske, et kameraetui eller en lomme, og ta det med deg overalt uten problemer Kompatibel med blant annet NEX-7, SLT-A37, SLT-A57, SLT-A77, A550, A700
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.