Snorutløser SR-F2 tilsvarende Sony RM-VPR1

JJC Snorutløser SR-F2 tilsvarende Sony RM-VPR1

1031359
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fjernkontroll SR-F2 tilsvarer Sony RM-VPR1

Fjernkontroll til å utløse lukkeren, starte/stoppe innspilling, zoome og låse lukkeren. Fjernkontrollen kan brukes med NEZ, SLT, og Cyber-shot-kameraer og Handyca,-videokameraer som har multi-terminator. Fjernkontrollen kan brukes som en praktisk lukkerutløser for kameraer med A-fatning som ikke har multi-terminal.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.