Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

WU-1b Trådløs Mobiladapter

Nikon WU-1b Trådløs Mobiladapter

1000296
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Nikon WU-1b Trådløs Mobiladapter
Nettverksadapter med USB-plugg som brukes for å opprette trådløs nettverkstilkobling mellom Nikon speilreflekskameraer og en smarttelefon.

Passer til Nikon D600/D610, Nikon 1 V2/ Nikon 1 J3/ Nikon 1 S1/ Nikon 1 AW1

Den trådløse mobiladapteren WU-1b er en USB-plugg som lar deg opprette trådløs forbindelse mellom visse digitalkameraer fra Nikon og en smartenhet* som kjører på Android™ eller iOS. Du kan bruke adapteren til å overføre bilder direkte til en smarttelefon eller et nettbrett, eller til å fjernstyre kameraet via smartenheten din**.

Uansett hvor du er, kan du overføre bilder uten problemer: du behøver ikke å koble adapteren til et eksternt Wi-Fi-punkt, og enheten får strøm fra kameraet. Enten du vil sende bilder til smartenheten din for å dele dem, eller overføre bilder for å frigjøre plass på minnekortet, er alt helt enkelt. Med adapteren kan du også fjernstyre kameraet**. Dette er et nyttig tilbehør å ha hvis du vil ta en selfie eller se motivet på en større nettbrettskjerm før du tar bildet.

* Kompatibel med smartenheter som bruker iOS og Android. Denne funksjonen krever at man bruker en dedikert app som kan lastes ned gratis fra Google Play™ og iTunes Store®. Android, Google, Google Play, YouTube og andre varemerker er varemerker tilhørende Google Inc.

** Hvis du kobler WU-1b trådløs mobiladapter (ekstrautstyr) til kameraet, kan kameraet fjernstyres med en trådløs smartenhet*. Du kan utløse lukkeren, velge fokuspunkt, og fotografere med velgte innstillinger.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.