Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Håndrem E2 for EOS

Canon Håndrem E2 for EOS

314176
395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sikkert grep uten en lang kamerarem

En håndrem er det perfekte tilbehøret for deg som vil holde kameraet ditt i et stabilt og godt grep, uten at du trenger å ha en lang kamerarem fast på kameraet. Fest håndremmen i stativfestet på kameraets underside samt i øglen der du normalt fester kameraremmen din. Håndremmen kan brukes også når en vanlig kamerarem er festet på kameraet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.