Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Anchor links AL-4

Peak Design Anchor links AL-4

1035712
  • Superrask og innovativt hurtigfeste til din kamerarem
  • Tåler vekt opp til 90 kg
  • Tynn øgle for å passe flere kameramodeller, samt stativ- og kameraplater
  • Passer kameraremmer med en bredde opp til 12mm
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Anchor Links til din favoritrem

Med dette kittet kan du bruke Peak Designs populære ANchor Links med din favorittkamerarem. Passer originalremmer, hjemmelagde og merkeremmer som er opptil 12mm brede.

4PK-AN-3 Micro Anchor er forbedret (sammenlignet med 4PK-AN-1) med tynnere øgle for og lettere passe flere kameramodeller, samt bedre kompatibilitet med stativ- og kameraplater som ikke har noen naturlig øgle for montering, samt en sluttende profil for å gjøre dem lettere å koble på din Peak Design Slide, Slite lite, Cuff og Clutch.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.