Kamerarem Backpack Breathe

Black Rapid Kamerarem Backpack Breathe

1028608
769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kamerarem som festes i ryggsekken

For å unngå at ryggsekken og kameraremmen fester og floker seg sammen. Beltet fungerer akkurat som Black Rapids vanlige kameraremmer, men istedet for å henge over brystet og rundt nakken så festes kameraremmen til din ryggsekk. Remmen er laget av nylonstoff, dens lengde er justerbar og leveres med Connector (CR-3) og Fastener (FR-5).

Lengde: 80 cm
Bredd: 2.5 cm

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.