Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Regntrekk Blackmagic URSA Mini

Camrade Regntrekk Blackmagic URSA Mini

1028563
2 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Camrade Regntrekk Blackmagic URSA Mini

Mykt og fleksibelt regntrekk som beskytter Blackmagic URSA Mini mot vær og vind.

Regntrekket dekker hele kameraet, inkludert søkeren, topphåndtaket, skulderplate, håndgrep og forlengerfeste. Trekket er laget av et materiale som holder uønsket lyd fra vind og regn borte, og har ventiler og åpninger som gjør at kameraet ikke blir for varmt.

Regntrekket leveres med et deksel for lengre objektiver, så du kan bruke det uansett hvilket objektiv du monterer på kameraet. Det følger dessuten med en spesiel beskytter for søkeren. Den nedre delen av trekket har tre glidelåser som gjø rat du kan lukke den rundt baseplatene så vannikke kan i kontakt med kameraet. Det er også utstyrt med vindu så du ser skjermen og knappene godt.

Leveres med:

  • Regntrekk Blackmagic URSA Mini
  • Deksel for lengre objektiver
  • Søkerbeskyttelse
  • Vanntett pose til oppbevaring
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.