Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Regntrekk Deluxe V2 kamuflasje

Matin Regntrekk Deluxe V2 kamuflasje

1031314
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fleksibelt regntrekk med kamuflasje

Matin M-7101 Deluxe Rain Cover er et fleksibelt regntrekk som passer de fleste digitale speilreflekskameraer med montert objektiv. Den har et gjennomsiktig vindu som lar deg ha full kontroll over kameraets LCD-skjerm hele tiden, slik at du kan bruke kameraet som vanlig. Det er to armer, en på hver side, slik at du kan putte hendene inn under regntrekker og komme til kameraets innstillinger. Åpningene på disse er elastiske, slik at hverken fuktighet eller smuss skal kunne få tilgang til kameraet ditt.

Fordeler:

  • Passer alle digitale systemkameraer, med eller uten grep
  • Full tilgang til kameraet og dets innstillinger
  • Beskytter mot fukt og smuss
  • Lite når det ikke brukes
  • Enkel betjening
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.