Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Regntrekk til Sony PXW-FS7

Camrade Regntrekk til Sony PXW-FS7

1018955
2 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Regntrekk til Sony PXW-FS7
Med dette regntrekket laget i lydløst stoff som sørger for at du i tillegg til å holde ditt kamera beskyttet, men også sørger for at du slipper unødvendige lyder som forårsaken av regn og vind. Materialet forhindrer også at kamera overopphetes og trekket har et vinylvindu så du tydlig kan se og komme til kameras kontroller.

Leveres med:

  • Forlengning for store objektiv
  • Håndgrep
  • Søkerbeskyttelse
  • Vanntett futteral
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.