Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraveske LC-X100F Premium brunt skinn til

Fujifilm Kameraveske LC-X100F Premium brunt skinn til

1031788
949 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Pen skinnveske, modelltilpasset til Fujifilm X100F

Denne stilige, praktiske og spesialtilpassede vesken for Fujifilm X100F holder kameraet ditt beskyttet mot lettere støt og riper, samtidig som det gir et bedre grep når du fotograferer. Vesken er laget av ekte skinn, og gir en luksuriøs følelse. Batteri og minnekort kan byttes med vesken montert på.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.