Veske Lens Changer 35 V3.0 svart/grå

Think Tank Veske Lens Changer 35 V3.0 svart/grå

1035730
  • Rommer objektiver i størrelser som tilsvarer en 24-70mm, 100mm makro eller 105mm makro
  • Innermålene er10.9 x 10.9 x 11.4 cm
  • Passer på alle Think Tanks moduleringsbare belter
359 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Think Tank Lens Changer 35 V3.0

Tilbehørsveske som du fester i beltet eller i Think Tanks egne modulsystem. Vasken rommer objektiv i størrelse som tilsvarer et 24-70mm f/2,8, 100mm makro eller 105mm makro. Vesken beskytter innholdet mot støt, og gir det rask tilgang til objektivet.

Fordeler:

  • Passer på alle Think Tanks moduleringsbare belter
  • Stor åpning for enkel tilgang til objektivet
  • Beskytter objektivet ditt

Leveres med

  • Regntrekk
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.