Format 110

Lowepro Format 110

1009375
  • Kompakt
  • Utstyrt med glidelås
  • Håndtak, skulderbånd og beltefeste
273 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Format 110
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
651 NOK
Format 110
Fuktposer silica gel 50-pack
Claw Quick Release Shoulder Strap Set
941 NOK
Gir god beskyttelse og enkel tilgang til kamera eller videokamera - en moderne skulderveske med lettvektsdesign Format 110 passer til et kompakt systemkamera med to objektiver - eller et ultra-zoomkamera - eller et kompakt videokamera Format-serien fra Lowepro har en tykk polstring og er laget av et robust, vanntett nylon materiale med kvalitet glidelåser fra YKK. De har lommer med glidelås både innvendig og utvendig for oppbevaring av små tilbehør. I tillegg har vesken en behagelig håndtak, en justerbar, avtakbar skulderstropp og beltefeste - så det er flere muligheter å bære vesken på en behagelig måte. Innvendige mål: 17.5 x 9 x 8 cm Utvendige mål: 19 x 11,5 x 12 cm Vekt: 200g
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.