MBAG120PN Tripod bag

Manfrotto MBAG120PN Tripod bag

319027
  • Perfekt for store videostativer
  • Thermo-deksel og stopping for maksimal beskyttelse
  • Produsert i vannavvisende materiale
1 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Stativveske vattert 120cm

MB MBAG120PN er en vattert stativveske for å beskytte ditt stativ med montert hode. Asymmetrisk avsmalt form gjør det mulig å oppbevare stativet med hodet montert.

Fordeler:

  • Perfekt for store videostativ
  • Thermodeksel og stopping for maksimal beskyttelse
  • Vannavstøtende materiale

Stativbeina passer bekvemt i den smalere enden. Glidelåsen strekker seg ned langs hele lengden av vesken, og går rundt det øvre området for at du enkelt skal kunne åpne opp og ta ut stativet ditt. Thermostopping for hodet beskytter stativhodet under transport.

Kan bæres med den medfølgende skulderremmen, horisontalt med sidehåndtaket eller vertikalt i endestykket.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.