Stativveske MBAG80N 80cm

Manfrotto Stativveske MBAG80N 80cm

311027
  • Perfekt for foto og videostativ
  • Thermovattert lokk for maksimal beskyttelse
  • Produsert av vannavstøtende materiale
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Stativveske uvattert 80cm

Manfrotto MBAG80N er en lett uvattert stativveske designet for å beskytte stativet ditt med montert hode. Asymmetrisk avsmalt form gjør det mulig å oppbevare stativet med hodet montert på.

Fordeler:

  • Perfekt for foto- og videostativ
  • Thermovattert deksel for maksimal beskyttelse
  • Vannavstøtende materiale

Stativbeina passer bekvemt i den smalere enden. Glidelåsen strekker seg ned hele lengden av vesken, og går rundt det øvre området for at du enkelt skal kunne åpne og ta ut stativet ditt. Thermostopping for hodet beskytter stativhodet under transporten. Leveres med skulderrem.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.