Minnekort & lagring

Kjøp minnekort og lagring hos oss, online eller i butikk. Bevar minnene dine med minnekort, sikkerhetskopier og lagre dine verk på best måte med rett utstyr. I vårt sortiment finner du alt en fotograf kan trenge for å lagre og oppbevare bilder og filmer trygt og sikkert. Hos oss kjøper du mange ulike typer minnekort, som Secure Digital, XQD, Compact Flash, Micro SD og Cfast, USB-minner, harddisker og minnekortlesere. Hos oss finner du minnekort og lagring fra kjente varemerker som Sandisk, Lacie, Lexar, Delkin Devices og Sony.

180 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Minnesstørrelse
Kort type
Speed Class
Bus Speed
Kapasitet
Skrivehastighet
Lesehastighet
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.