Minnekort & lagring

Kjøp minnekort og lagring hos oss, online eller i butikk. Bevar minnene dine med minnekort, sikkerhetskopier og lagre dine verk på best måte med rett utstyr. I vårt sortiment finner du alt en fotograf kan trenge for å lagre og oppbevare bilder og filmer trygt og sikkert. Hos oss kjøper du mange ulike typer minnekort, som Secure Digital, XQD, Compact Flash, Micro SD og Cfast, USB-minner, harddisker og minnekortlesere. Hos oss finner du minnekort og lagring fra kjente varemerker som Sandisk, Lacie, Lexar, Delkin Devices og Sony.

126 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Minnesstørrelse
Bus Speed
Kapasitet
Kort type
Skrivehastighet
Speed Class
Lesehastighet

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.