Minnekort & lagring

Kjøp minnekort og lagring hos oss, online eller i butikk. Bevar minnene dine med minnekort, sikkerhetskopier og lagre dine verk på best måte med rett utstyr. I vårt sortiment finner du alt en fotograf kan trenge for å lagre og oppbevare bilder og filmer trygt og sikkert. Hos oss kjøper du mange ulike typer minnekort, som Secure Digital, XQD, Compact Flash, Micro SD og Cfast, USB-minner, harddisker og minnekortlesere. Hos oss finner du minnekort og lagring fra kjente varemerker som Sandisk, Lacie, Lexar, Delkin Devices og Sony.

142 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Kort type
Minnesstørrelse
Speed Class
Kapasitet
Bus Speed
Skrivehastighet
Lesehastighet
Farge
Garanti
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.