USB-minne 32GB Cruzer Blade svart

Sandisk USB-minne 32GB Cruzer Blade svart

319333
  • Lagringskapasitet: 32 GB
  • Økt sikkerhet med SanDisk ® SecureAccess programvare
  • Liten og smidig å bære med seg
139 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Sandisk Cruzer Blade 32GB
Sandisk Cruzer Blade, svart, eksmtremt liten USB-stick som kan følge med deg uansett hvor du går. Lagre og del dine filer, bilder, musikk og annet morsomt. Beskytt filene dine på USB-minnet med den medfølgende SanDisk ® SecureAccess programvaren, og ta del av økt beskyttelse via Secure Online Backup (opp til 2GB) som tilbys av SanDisks online backup partner.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.