Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Swatter Pro super saver starter kit

Sunbounce Swatter Pro super saver starter kit

1023457
6 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Eliminer harde skygger på opp til tre personer samtidig ved hjelp av Sunbounce Swatter Pro super saver starter kit. Diffuseren myker opp og reduserer lyset med ca 2/3 blendertrinn, noe som gir en balansert kontrast i lys, skygger og høylys også i sterkt, direkte sollys. Du får et jevnt resultat og kontroll over lyset og dermed et riktig godt resultat. Rammen, som er laget av aluminium, er både lett og stabil og kan slås sammen på noen sekunder. Det finnes også en uttrekkbar stav for skyggelegging ved behov.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.