Blåsebelg Rocket air

Giotto Blåsebelg Rocket air

302051

Blåser bort all støv også der man har statisk elektrisitet, som f.eks. på skjermer og tastatur. Bra også til rengjøring av kameraer og kikkerter. Laget av miljøvennelig gummi. Spesiell bunnveentil gjør at man ikke drar inn luft gjennom pipetten.

169 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Blåsebelg
Blåser bort alt støv, til og med på steder med statisk elektrisitet, som eksempelvis skjermer og tastatur - passer til og med ved rengjøring av kameraer og kikkerter. Spesiell bunnventil som gjørat man ikke suger inn luft gjennom pipen. Har fire føtter for bruk og oppbevaring.
190mm høy og 60mm Ø rundt belgen.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.