Sensor swab type 3 Fullframe 12-pack

PHS Sensor swab type 3 Fullframe 12-pack

1006910
709 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sensor Swab
Sensor Swab fra PhotoSolutions for fullformatskamera. Slå opp kameras speil så du kommer til sensoren, drypp 2-4 dråper PHS ECLIPSE på swaben. Plasser swaben på den ene siden av sensoren, legg så et lett trykk på swaben og dra den over til den andre siden. Gjenta i mottsatt retning med den rene siden uten å løfte swaben.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.