Bordstativ

Kjøp bordstativ hos oss, online eller i butikk! Bordstativet er et mindre kamerastativ som er lett å ta med seg på reisefot. Et bordstativ passer utmerket til mobiltelefoner, kompaktkameraer og lettere systemkameraer og videokameraer. Vi har bordstativ i flere ulike modeller og varemerker som Benro, Joby, Manfrotto, Shoulderpod, Sirui, Matin m.fl.

27 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Stativ
Varemerker
Maks høyde
Stativhode
Vekt
Materiale
Sammenslått lengde
Maks belastning
Garanti
Laveste høyde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.