Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bordstativ 3T-35K svart

Sirui Bordstativ 3T-35K svart

1014619
  • Bruk stativet med kompaktkameraer og videokameraer som veier opp til 4 kg
  • Med den utdragne midtsøylen kan stativet bli drøye 34 cm høyt
  • Stativet er lett å få med seg i kameravesken, ryggsekken eller til og med i lommen
1 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt og robust bordstativ
Dette er et svært kompakt, robus og fleksibelt bordstativ. Stativet er lett å få med seg i kameravesken, ryggsekken eller til og med lommen. Med beltekroken har du det alltid klart. De store, stabile støttebeina av aluminium gjør at du kan bruke stativet med kompaktkameraer og videokameraer som veier opp til 4 kg. Med den utdragne midtpillaren kan stativet bli drøyt 34 cm høyt.

Ved ¨å felle inn beina kan du bruke stativet som en forlengelsesarm, og dessuten får du et bra grep ved videofilming.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.