Etbenstativ

Kjøp etbensstativ hos oss, online eller i butikk! Et etbensstativ kalles også for monopod, og brukes som støtte når du fotograferer. Det er smidig å ta med seg, og benyttes ofte til sportssammenhenger. Varemerker som Manfrotto, Gitzo, Benro og mange flere finner du hos oss.

23 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Stativ
Varemerker
Materiale
Maks høyde
Låsetype
Stativfot
Vekt
Maks belastning
Stativhode
Benseksjoner
Lavest høyde
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.