Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ MPMXPROA4 aluminium 4-delt

Manfrotto Etbensstativ MPMXPROA4 aluminium 4-delt

1039287
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Høyt etbensstativ med QPL-lås

MPMXPROA4 er et ekstra høyt etbensstativ i aluminium utstyrt med Manfrottos Quick Power Lock-lås. Etbensstativet øker stabiliteten, samtidig som du beholder den gode bevegeligheten, og passer svært godt når du fotograferer med teleobjektiv. Bunnfoten kan monteres av for å erstattes av Manfrottos MVMXPROBASE videofot, og du kan montere både kameraer med 1/4"-gjenge og stativhode med 3/8"-gjenge direkte på stativet.

Fordeler:

  • 180cm makshøyde
  • D-formede ben for ekstra stabilitet
  • Manfrottos Quick Power Lock
  • Benvaarmere i gummi for godt grep
  • Kompatibel med MVMXPROBASE videofot
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.