Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ P-326 6-delt

Sirui Etbensstativ P-326 6-delt

1010880

P326 er et lett og kompakt hjelpemiddel for fotografering i svakt lys når du ikke har tid til å sette opp et trebensstativ.

1 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Kompakt enbensstativ i kolfiber.

P-326 er et lett og kompakt hjelpemiddel for fotografering i dårlig lys, når du ikke har tid til å sette opp et stativ. Rammen veier 400 gram, og er bare 38 cm lang når den slås sammen, og den kan dras ut til 154cm, noe som gjør den til et perfekt kamera du kan ta med deg over alt. P-326 har en gummifot, noe som gjør at den ikke sklir, og grepet holder hånden din isolert fra kulde.

Stativet kan skrus fast direkte på kameraet via en 1/4" skrue, eller på et stativhode via 3/8"-skruen. Kompletter gjerne med et tilthode, det gir deg muligheten til å vende kameraet i portrettmodus, samt montere den av/på fort. Med et videohode får du et kompakt etbensstativ for videohåndtering.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.