Video slider VS-60

Sirui Video slider VS-60

1040033
2 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kompakt slider på 52cm

VS-60 er en smidig slider som måler 52cm med stoppers i begge ender. Store gummierte føtter gjør det lett å bruke VS-60 på ujevne overflater og for mer høyde er slideren kompatibel med stativ som bruker Arca-swiss standard takket være hurtigkoblinger under sleden.

Fordeler:

  • Kompakt og smidig design
  • 52 cm lang med gummistoppers på begge sider
  • Stor slede med fire hjul
  • 3/8" skrue for montering av stativhode
  • Justerbare gummiføtter for ujevnt underlag
  • Arca-swiss hurtigkoblinger gjør slider kompatibel med stativ
     

OBS! Leveres uten stativhode

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.