Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Video Hi-Hat HH75AV

Benro Video Hi-Hat HH75AV

1026982
  • Plasser kameraet ditt stabilt lavt på bakken, i trapper eller fest den f.eks. på en treskive
  • Den kompakte størrelsen gjør det mulig å filme på trange plasser, og beina kan stilles inn individuelt
  • 75mm skål
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kompakt og lite stativ med 75 mm skål
Video Hi-Hat er et allsidig verktøy ved filming. Det er bærbart og har sterke bein i aluminium samt en skål laget av magnesium. Med Hi-Hat kan du plassere kameraet stabilt, lavt mot bakken, i trapper eller feste det på for eksempel en treplate. Den kompakte størrelsen gjør det mulig å filme på trange steder og beina kan stilles individuelt ettersom de er helt uavhengige av hverandre.

Video Hi-Hat med 75mm skål passer med videohoder på 75mm og leveres med en 75mm adapter for montering av et vanlig stativhode med 3/8" gjenger.

Leveres med:

  • 75mm Hi Hat, 3/8" low profile tie down adapter
  • Eggformete gummiføtter
  • Standard gummiføtter
  • Veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.