Gimbal PH-20 karbonfiber

Sirui Gimbal PH-20 karbonfiber

1010883
  • Gimbalhode for store teleobjektiver. Tåler opp til 18 kg
  • Perfekt for å følge raske bevegelser
  • Lett å balansere
3 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Stativhode som er ideell ved fotografering av bevegelige objektiver med store teleobjektiver. Vanlige kulehoder eller treveishoder kan være vanskelige å bruke i disse situasjonene, men gimbalhodet gjør at kameraet og det tunge teleobjektivet blir nærmest vektløst, slik at du mykt og presist kan følge raske, bevegelige objekter. Hodet er svært sterkt, og kan være opp til 18 kilos vekt, samtidig som materialet minsker rystelser og passer på at hodet klarer temperaturforandringer bedre. Kamera og objektiv balanserer på gimbalhodet, og det krever ingen låseanordning - du kan istedet med letthet bevege kameraet ditt raskt og enkelt i alle retninger.

Egenskaper
- Ideell for fotografering med lange, tunge teleobjektiver
- Bra toleranse mot temperaturforandringer
- Kan helles fra  +150 til -60 grader

Leveres med
PH-20 hode, hurtigplate, feste for hurtigplate, verktøy, modelltilpasset futteral

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.