Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kulehode V0 Pro

Benro Kulehode V0 Pro

1005879
  • Kompatibel med Arca-Swiss QR-systemet
  • Innebygd vater
  • Lav vekt
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Benro høykvalitets profesjonelle kulehoder i V-serien gir god stabilitet og demping med et ekstraordinært kuledesign. Arca-swiss kompatibelt hurtigfeste gir tilgang til et stort utvalg av fester og plater. 360graders panorering m/låseskrue og separate lås- og friksjonsinstilling gjør innstillingsmulighetene mer presise og raskere. Kule/ball diameter: 30mm Max høyde: 95mm Basediameter: 50mm Stativfeste: 3/8" Egenvekt: 0,32kg Max belastning: 12kg Kamerafeste: 1/4"
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.