Videohode 400AH

Manfrotto Videohode 400AH

1029410
  • Lett vekt på 380 gram tross maks belastning på hele 4 kg
  • Væskedempet videohode for myke panoreringer
  • Avtagbar arm for enkel oppbevaring og transport
  • 510PL glideplate balanserer kameraet ditt
1 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lite og lett videohode fra Manfrotto

400AH er tilpasset for video sammen med mindre reisestativ

Ved å skalere stativhodet veier det kun 380g, men det tåler allikevel opp til 4 kg belastning.. Glideplaten 501PL gjør det mulig å balansere videoutstyret ditt. Armen kan fjernes for å gjøre den lettere å pakke sammen. På tross av sin størrelse er 400Ah et Fluid Head som gir myke panoreringer og følgende bevegelser.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.