Kampanje
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1
Artikkelnummer: 1047775

Benro GoPlus FGP18A Aluminium + B1

Svært kompakt og lett aluminiumstativ med kulehode og tiltbar midtsøyle

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Høyde mellom 10–164cm
  • Tåler belastning på 10kg og veier 2kg
  • Kan konverteres til ettbenstativ
2 490 NOK

25% på fotostativer

Kampanjekode: TECHHALL

Akkurat nå kan du få 25% rabatt på fotostativer. Oppgi kampanjekode: TECHHALL for å benytte deg av rabatten (kan ikke kombineres med allerede rabatterte produkter). I tillegg får du Benro Kameraplate Arcasmart 70 med mobilholder til en verdi av 499,- på kjøpet! Kameraplaten legges automatisk til i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 19/6 2024 eller så lenge lageret rekker.

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Svært kompakt reisestativ med kulehode og sammenleggbar midtsøyle

Benro FGP18A er et svært kompakt reisestativ med en konstruksjon av aluminium og magnesium. Den midterste søylen er tiltbar som lar deg felle den ut til horisontal posisjon. Dette gir stativet perfekte egenskaper for makro, flatlay og hvis du skyter fra lave vinkler. I tillegg til den sammenleggbare kolonnen kan du også skru av et av stativbeina for bruk som monopod – to stativer i ett!

Fordeler

  • Vinklingsbar midtsøyle for makro, flatlays og lave vinkler
  • Stabilt kulehode
  • Kan håndtere belastninger på opptil 10 kg
  • Gummi- og piggføtter inkludert
  • Bena har stabile vrilåser som raskt kan åpnes
  • Beina kan vinkles ut i tre trinn for å få en lavere arbeidsstilling
  • Meget lett stativ som blir kompakt under transport
  • Stativpose inkludert

Den sammenleggbare midtsøylen og bena i spagat-modus gir deg utmerket posisjon for makro (avbildet, karbonfibervarianten)

Sammenleggbar midtsøyle gir deg nye vinkler

Den sammenleggbare midtsøylen lar deg vinkle den, noe som er uunnværlig hvis du skal fotografere flatlays, makro eller komme så nær bakken som mulig. Løsne skruen, trekk opp midtsøylen og stram – vanskeligere enn det.

Stativben av spesialbehandlet aluminiumslegering

Stativbenene er laget av en aluminiumslegering med høy styrke. Denne lette legeringen behandles spesielt for å sikre styrke og stivhet. Aluminiumet er beskyttet med en kombinasjon av anodisering og høytemperaturs pulverlakk, noe som forbedrer beskyttelsen mot støt og korrodering.

Kulehode i magnesium og kameraplate med sklibeskyttelse

Stativhodet har et stort låsehjul for hovedlås, som gjør det enkelt å låse og låse opp. Et vater sammen med en egen panoreringskontroll gjør det enkelt å holde kameraet rett for panoramabilder. Kameraplaten låses fast med en knott utstyrt med ekstra låser, slik at den ikke løsner ved et uhell.

Praktisk Twist-lock system

Twist Locks er stille og pålitelig når du folder ut stativet. De er designet for praktisk og rask bruk, samtidig som de beskytter utmerket mot støv og ytre påvirkninger av været. Twist-locks gjør også transport enklere, da stropper og andre løse gjenstander ikke kan bli fanget i noen klips.

Konverter stativet til en monopod

Hvis du trenger en monopod eller en gåstang, kan du bare skru av et av beina på stativet. Stativet kan også brukes som en monopod hvor du kan montere hodet for ekstra fleksibilitet. Monopoden er ideell for å flytte og endre posisjoner raskt når du fotograferer eller filmer sammenlignet med et trebent stativ. Dette gir deg en monopod og trebent stativ i samme stativ.

Levereras med

  • Benro Stativ FGP18A GoPlus Travel Serie 2 aluminium
  • Benro Kulehode B1
  • Benro Arca-Swiss kompatibel kameraplate
  • Veske til stativet
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen