Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal
Artikkelnummer: 1054982

Benro Tripod kit TMA48CXL + GH5C Mini gimbal

Fotografering av fugler og sport – stativkit med gimbal

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Arbeidshøyde mellom 40,5-210 cm
 • Fire benseksjoner som tåler høy høyde og tunge belastninger
 • Avlaster hele vekten på kameraet og objektivet
10 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fotograferer du med tunge eller store objektiver? Avlast vekten med Benro GH5C Mini som er et kompakt stativhode med gimbalfunksjon som gir deg høy lastekapasitet i kombinasjon med at du kan skyte «vektløst» når du bruker gimbalen på stativ. GH5C kan balansere kamerautstyr opp til 30 kg vekt og er derfor godt egnet for lange objektiver. Oppdag fordelen med å skyte med stativ og gimbal - si farvel til ømme skuldre og sliten rygg - Benro GH5C Mini avlaster vekten for deg.

Fordeler

 • Avlaster hele vekten av kameraet og objektivet
 • Høyde på 210 cm eksklusiv høyden på gimbalen
 • Stativ med ni lag karbonfiber for maksimal vridningsstivhet
 • Svinglås gir enkel og rask håndtering
 • Fotografer i timevis uten anstrengelse
 • Lav vekt på kun 1,1 kg
 • Laget av slitesterk karbonfiber
 • Kan håndtere belastninger opp til 20 kg

Balanser utstyret ditt med Benro GH5C Mini Gimbal

Det har aldri vært enklere å balansere lange linser og avlaste vekten ved hjelp av en lett gimbal. Ved å kombinere materialer av høy kvalitet, med avansert funksjonalitet og presisjon, er disse spesialiserte hodene perfekte for dynamisk fotografering av sport, fugler eller dyr. Du kan feste fotoutstyr opp til gimbalen mens stativet tåler 20kg og ved hjelp av Benro GH5C Mini kan du manøvrere kameraet ditt med store telelinser raskt og komfortabelt uten å belaste rygg eller skuldre.

Benro stativ med GH5C Mini gimbal - stativ for fuglefotografering

Benro GH5C Mini - jobb raskt og enkelt

Det er innebygget vater slik at du kan stille det på perfekt nivå på alle overflater. For å redusere vekten ytterligere har Benro GH5C Mini en hul designet Arca hurtigkoblingsplate, som muliggjør rask montering og demontering av kameraet ditt. Med dynamisk manøvrerbarhet, presisjon og allsidighet gir Benro GH5C Mini Gimbal-hodet alt du trenger for å fange de uforutsigbare øyeblikkene når du er ute i felten.

Karbonfiber gir lav vekt og mulighet for høy belastning

Gimbalen har en solid karbonfiberkonstruksjon og er robust, karbonfiber gir deg lav vekt, noe som gjør den perfekt for reiser eller om du skal ut i naturen. Gimbalen har en vertikal skala som lar deg balansere kameraet nøyaktig hver gang og raskt spore motiver i bevegelse.

Du kan oppnå repeterbare 360-graders panorering med panoramaskalaen. Ved å justere motstanden til den store dreieknappen etter dine ønsker kan du oppnå ekstreme helningsvinkler, som gir deg de perfekte forhold. Detaljene er laget av magnesium og med 4 benseksjoner i karbonfiber får du et stativ med skikkelig høyde som tåler store belastninger. Velger du å montere den korte midtsøylen har du mulighet til å få lav arbeidshøyde

Benro TMA48CXL sammen med Gimbal GH5C Mini karbonfiber gimbal - perfekt for fotografering av fotball og sport

Karbonfiberstativ med svinglås

Bena er konstruert av ni lag karbonfiber, som gjør stativet robust uten å tynge pakningen. Karbonfiber har en ekstremt høy strukturell stivhet og styrke for å kunne møte kravene til den profesjonelle fotografen. Stativet foldes lett sammen med bena oppover, noe som gir et mer kompakt pakkevolum.

Benro TMA48CXL har ben med vrilås som er stillegående og pålitelig når du slår ut stativet. De er designet for komfortabel og rask bruk, samtidig som de gir utmerket beskyttelse mot støv og ytre påvirkninger. Twist-lock letter også under transport, da stropper og andre løse gjenstander ikke kan sette seg fast i noen låseanordninger.

Leveres med

 • Benro Gimbal Head GH5C Mini Carbon
 • Benro Carbon Fiber Pl100N Stativplate
 • Oppbevaringspose
 • Benro TMA48CXL karbonfiberstativ
 • Kort midtsøyle
 • Bag
 • Spikes
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.