Gam Belysningsfilter Princess Blue 725, ark 50x60cm
Artikkelnummer: 310121

Gam Belysningsfilter Princess Blue 725, ark 50x60cm

Belysningsfilter Princess Blue 725, ark 50x60cm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
139 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
GamColor (138 effektfilter) er fremstilt i henhold til såkalt Deep Dyed- teknikk.

Deep Dyed betyr at èn og samme film er helt gjennomfarget, og ikke består av ett eller flere laminat med flere lag. GAM er det eneste filteret på markedet som benytter denne avanserte metoden for samtlige effekt- og konverteringsfiltere.

Filteret er meget motstandsdykrig mot varme (smeltepunkt ved 250°C) og mister kun fargen langsomt ved meget kraftig lyseksponering.

GAM benytter i tillegg polyester som er en tynnere og mer smidig utgave enn andre, hvilket gjør det meget letthåndterlig og formbart.

Mye arbeid er lagt ned i å få frem en høy standard og jevnhet i produksjonen, og det er ingen forskjell mellom ruller fra forskjellige produksjonstilfeller.
Fargens renhet er 100%, hvilket både forebygger fargestikk og reduserer lystapet.

GamColor, CineFilter og GamFusion i USA har blitt det mest populære produktet blant lyssettere både på teater, film og TV/video pga filterets høye kvalitet, mange spennende farger, og ikke minst en nytenking som gjør arbeidet lettere.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.