Gam Belysningsfilter Princess Blue 725, ark 50x60cm

Belysningsfilter Princess Blue 725, ark 50x60cm

310121
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager
GamColor (138 effektfilter) er fremstilt i henhold til såkalt Deep Dyed- teknikk.

Deep Dyed betyr at èn og samme film er helt gjennomfarget, og ikke består av ett eller flere laminat med flere lag. GAM er det eneste filteret på markedet som benytter denne avanserte metoden for samtlige effekt- og konverteringsfiltere.

Filteret er meget motstandsdykrig mot varme (smeltepunkt ved 250°C) og mister kun fargen langsomt ved meget kraftig lyseksponering.

GAM benytter i tillegg polyester som er en tynnere og mer smidig utgave enn andre, hvilket gjør det meget letthåndterlig og formbart.

Mye arbeid er lagt ned i å få frem en høy standard og jevnhet i produksjonen, og det er ingen forskjell mellom ruller fra forskjellige produksjonstilfeller.
Fargens renhet er 100%, hvilket både forebygger fargestikk og reduserer lystapet.

GamColor, CineFilter og GamFusion i USA har blitt det mest populære produktet blant lyssettere både på teater, film og TV/video pga filterets høye kvalitet, mange spennende farger, og ikke minst en nytenking som gjør arbeidet lettere.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.