Filter frost helvit diffusion 10-75, ark 50x60cm

Gam Filter frost helvit diffusion 10-75, ark 50x60cm

34123
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
GamFusion er en unik og nøye gjennomtenkt serie diffusjonsmateriale.

Når strålekasteren velges med tanke på intensitet, lysbilde, størrelse etc blir det kanskje aktuelt å endre lysbildet noe. Det blir kanskje nødvendig å myke opp kantene, spre strålen, diffusere lysbildet eller redusere intensiteten.

Vanligvis må man minimere eller fjerne skygger for å unngå at et ansikt blir altfor skarpt belyst.

Med GamFusion er det enkelt å avgjøre hvilket diffusjonsmateriale som skal benyttes til hva, takket være at serien er trinnvis oppbygd på en logisk måte.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.