Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band
Artikkelnummer: 1053939

Garmin Epix (gen 2) Slate/Stainless Steel with silicone band

Fullpakket multisportklokke med AMOLED-skjerm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 1,3" AMOLED-skjerm med touchfunksjon
 • GPS og sensorer for høyde, gyro, lufttrykk og kompass
 • Opptil 16 dagers batteritid eller 21 dager i batterisparemodus
5 595 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Vær episk med epix! Garmin epix 2 er neste generasjons smartklokke som har alt du liker med Fenix 7-serien, men som også toppes med en lys og fargerik AMOLED-skjerm. Med intuitive berøringsfunksjoner kombinert med fysiske knapper har du en fleksibel måte å administrere klokken på, velge apper og produsere data. Du kan også bruke den innebygde GPS-en til håndfri navigasjon med kart direkte i klokken eller til å geokode bildene dine for alle kameraer når du er ute på fotooppgaver. Mulighetene for en Garmin epix 2 på håndleddet er nesten uendelige.

Fordeler

 • 1,3" 1000 NIT AMOLED-skjerm med valgfri Always-on
 • Kontroller klokken med berøringsskjerm eller fysiske knapper
 • 47 mm boett i rustfritt stål og forsterket glass over skjermen
 • Batteritid smartklokkemodus (uten Always-on) ~ 16 dager, GPS-modus ~ 42 timer, batterisparingsmodus ~ 21 dager
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken
 • Avanserte sensorer med høydemåler, barometer og elektronisk kompass med tre akser
 • Smartvarsler fra smarttelefonen din – les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Kontaktfri betaling med Garmin Pay
 • Last ned apper, widgeter og urskiver og mer via Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Lytt til musikk via musikkapper eller uten mobil takket være intern lagring
 • Aktivitetssporing med over 30 innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Søvn- og stressopptak

Alle Garmin-funksjoner – på en AMOLED-skjerm

Garmin epix 2 har alle de smarte og praktiske funksjonene du finner i Phoenix-serien, men her presenteres alt på en fargerik og vakker 1,3" AMOLED-skjerm. Sveip og trykk på forskjellige apper med berørings skamfunksjoner, eller bruk de fysiske knappene på siden av klokken som fungerer som et supplement, for eksempel når du har på deg hansker. Få klare kart for navigasjon, se animerte treningsøkter på håndleddet og les meldinger fra smarttelefonen, og tilpass klokken med alle urskivene som er tilgjengelige for nedlasting fra Garmin Connect IQ.
AMOLED-skjermen kan stilles inn som Always-on, noe som betyr at skjermen slås av bortsett fra gjeldende tid, slik at du alltid ser hvor mye klokken er. Dette påvirker imidlertid klokkens batterilevetid.

Garmin har også designet epix-klokken for å se ut som et klassisk armbåndsur, og valgt premiummateriale for å få frem en robust og holdbar design. Skjermen er dekket med ripebestandig og forsterket glass, og klokkeskallet er laget av fiberforsterket polymer med bakstykke av stål. Det medfølgende silikonarmbåndet passer like godt på treningsøkter som på jobben og fest.

Garmin epix gen 2 multisportsklokke med AMOLED-skjerm

Geotag bildene dine med epix 2

Få detaljerte sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder eller hele film- og fototurer – for alle kameraene dine. Den innebygde GPS-mottakeren i Garmin Epix 2 kan gi et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til å geotagge bildene dine og hjelpe deg som fotograf med å vite nøyaktig hvor hvert bilde ble tatt, eller markere nye juveler. Kanskje du vil gå tilbake til samme sted i de forskjellige årstidene for å se naturens forandring, eller likte du hvordan sollyset falt rett på et sted der du vanligvis har bryllupsfotografering, slik at du kan merke den geografiske plasseringen.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne stedsinformasjonen på andre måter, for eksempel oppdatering i sanntid, solens stedsspesifikke opp- og nedetider og til og med månefaser. Tredjepartsapper lar deg også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måne- og månetider.

Kontroller mobilkameraet med klokken

Deler du vanligvis fotojobbene dine med videoer bak kameraet på sosiale medier? Med en Garmin epix 2 på armen er det enda enklere å ta deg selv med mobilkameraet. Gjennom tredjepartsapper du laster ned til klokken, kan du fjernstyre mobiltelefonen din på Android-telefoner. Den lar deg se det kameraet ser direkte på håndleddet slik at du kan plassere deg selv eller komponere bildet riktig. Det er også nyttig hvis du vil ta bilder i en vinkel der du har problemer med å se skjermen på telefonen din - kanskje høyt over hodet, på selfie-pinner eller stativer eller lavt nede over bakken. Komponer, knips eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

Hold øye med telefonen

Ingen flere ubesvarte anrop! Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen din med en lett vibrasjon direkte på håndleddet; lese meldinger, e-postmeldinger, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte hente telefonen fra lommen eller kameravesken. Garmin epix 2 er parkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-telefoner. I Garmin Connect appen på telefonen kan du angi akkurat hvilke varsler du vil ha til klokken.

Lytt til musikk uten mobil

Vil du gå ut uten telefonen, men likevel fylle hodetelefonene med musikk? Ingen fare. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du er. Du kan laste ned sanger fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoen din (abonnement kreves) og lagre på klokkens interne lagringsminne. Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten phone.
Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnad tilkommer).

Garmin epix 2 smartklokke fylt med smarte funksjoner

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter debetkort i lommen.

Avansert aktivitetssporing for mange idretter og treningsformer

epix 2 holder oversikt over din aktive tid, trening, hvile, stressnivå og fysisk helse. Logg treningen din med noen av sportsappene eller forhåndsinnstilte treningsformer og hold oversikt over helsen din. En pulsmåler på baksiden av klokken fungerer med en rekke sensorer som både kan bestemme hvor hardt du trener, hvordan du presterer og hvor lang restitusjon du trenger, og mer. Med alle dataene samlet inn, kan du finne ut både V02 Max, få forslag til hvordan du kan prestere bedre og pep for å flytte mer. Du kan til og med få animerte treningsøkter rett i klokken for å forbedre styrke, kondisjon eller mobilitet. Velg mellom forhåndslastede animerte treningsøkter, eller last ned mer fra Garmin Connect™ nettsamfunn når klokken er parkoblet med smartphone.

Leveres med

 • Garmin epix Gen 2
 • Lading/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen