Genelec 8010A Studio Monitor White

Kompakt aktiv studiohøyttaler med romkompensasjon

1020350
  • Nøytralt og ekte lydbilde
  • 25 + 25 W uteffekt
  • IsoPod-fot inkludert

Velg farge

3 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt og portabel, 2-veis aktiv nærfeltsmonitor

Dette er den minste, men kanskje også en av de mest imponerende små, aktive høyttalere i dag. Tross sin beskjedne størrelse leverer 8010A et fyldig lydbilde og kan spille hele 96dB. Dette er glimrende for deg som behøver et pålitelig system, også når du er på reisefot eller sitter i et mindre innspillings- mixemiljø. 8010A er også den rette matchen til den nye Genelec 7040A subwoofer som også er laget for miljøer der plassen er begrenset men høy ytelse et krav.

Med i pakken følger Iso-Pod-foten som isolerer høyttaleren fra underlaget og minimerer vibrasjoner. Videre gjør Iso-Pod-foten det mulig å vinkle høyttaleren slik at du få riktig vinkel mot lytteren. Et enkelt veggfeste inngår også. Veske 6010-424 finnes som tilbehør.

Genelec
Hvert element i Genelec-høyttalerene har en egen tilpasset forsterker og et nøye konstruert elektronisk delefilter. Genelec er derfor det naturlige valget for kritisk lytting, selv i et hjemmemiljø - mye takket være mange viktige innovasjoner. Genelexs egenutviklede Directive Control Waveguide (DCW) muliggjør bred og jevn spredning med et eksakt lydbilde i virkelige rom. Room Response Control-systemet optimaliserer høyttalerens frekvensgang og tilpasser den til lytterommet. Genelec-Høyttalerene, som er utviklet og produsert i Finland, kjennetegnes av enestående driftssikkerhet og fantastisk byggekvalitet.

Room Response Controls
Alle høyttalerene i 8000-serien  er utstyrt med omfattende akustiske kalibreringsfunksjoner som lar brukeren justere hver høyttaler for subwoofer for optimalt resultat i lytterommet.

Solid byggekvalitet
Genelecs profesjonelle arv syns i materialet kabinettene er laget av. Formstøpt Aluminium og stål. Holdbart, solid og miljøvennlig. Takket være den integrerte formgivningen, der høyttalere og forsterkere er designet som en optimalisert enhet, tilbyr Genelecs høyttalere og subwoofere overlegen lydkvalitet, høyere lydtrykk samt bedre driftssikkerhet enn konvensjonelle, passive høyttalere i samme størrelsesklasse.

Selges stykkvis.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.