Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey
Artikkelnummer: 1020355

Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey

Kraftig studiohøyttaler som avslører detaljer

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • 150 + 120 W utgangseffekt
  • 8" bass + 3" diskant
  • Aktiv crossover, optimalisert forsterker og romkompensasjon

Velg farge

15 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

8050B Studio Monitor Dark Grey
Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
8000-325B Table stand L-shape black
18 219 NOK

8050B2-veis aktiv nærfeltsmonitor
Genelec 8050B er en meget kraftig monitorhøyttaler som med sitt store frekvensomfang passer i større studio- og surround-installasjoner, mastering, TV- og postproduksjonstudioer. Den store Waveguide DCW (Direct Control Waveguide) gir optimal kontroll over retingen på lyden og gir dermed et meget eksakt lydbilde. Et par Genelec 8050B kan spille med en lydstyrke på hele 120dB! Med den lave frovregningen opplever man en usedvanlig ren lyd. Da 8050 har en ren bassgjengivelse ned til 35Hz klarer man seg ofte uten subwoofer.

Med sofistikerte kretser for skjerming til hvert høyttalerelement garanteres sikker drift og høy pålitelighet. Iso-Pod vibrasjonsdempende fot inngår.

Genelec
Hvert element i Genelec-høyttalerene har en egen tilpasset forsterker og et nøye konstruert elektronisk delefilter. Genelec er derfor det naturlige valget for kritisk lytting, selv i et hjemmemiljø - mye takket være mange viktige innovasjoner. Genelexs egenutviklede Directive Control Waveguide (DCW) muliggjør bred og jevn spredning med et eksakt lydbilde i virkelige rom. Room Response Control-systemet optimaliserer høyttalerens frekvensgang og tilpasser den til lytterommet. Genelec-Høyttalerene, som er utviklet og produsert i Finland, kjennetegnes av enestående driftssikkerhet og fantastisk byggekvalitet.

Room Response Controls
Alle høyttalerene i 8000-serien  er utstyrt med omfattende akustiske kalibreringsfunksjoner som lar brukeren justere hver høyttaler for subwoofer for optimalt resultat i lytterommet.

Klarar långa arbetspass
Genelecs profesjonelle arv syns i materialet kabinettene er laget av. Formstøpt Aluminium og stål. Holdbart, solid og miljøvennlig. Takket være den integrerte formgivningen, der høyttalere og forsterkere er designet som en optimalisert enhet, tilbyr Genelecs høyttalere og subwoofere overlegen lydkvalitet, høyere lydtrykk samt bedre driftssikkerhet enn konvensjonelle, passive høyttalere i samme størrelsesklasse.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.