Genelec 8331A The Ones Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8331A The Ones Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8331A The Ones Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8331A The Ones Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8331A The Ones Studio Monitor Dark Grey
Artikkelnummer: 1056441

Genelec 8331A The Ones Studio Monitor Dark Grey

Verdens minste 3-veis studiomonitor med doble 5.1"

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kompakt koaksialt 3-veis design
  • 36+36+72 W total utgangseffekt
  • Doble 5,1” basshøyttalere
20 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta lyden til neste nivå med Genelec The Ones. Her får du en uslåelig transparent lyd som du både kan stole på og nyte. Med Genelecs SAM-teknologi og den stadig utviklende GLM-programvaren kan du være sikker på at du får de beste forutsetningene for å sikre at dine produksjoner leverer en virkelig god lyd. Genelec 8331a er også verdens minste 3-veis høyttaler, bygget utelukkende av resirkulert aluminium og er like egnet for veggmontering som for montering på stativ.

Fordeler

  • Kompakt koaksialt 3-veis design
  • Kalibrerbar via GLM-programvare
  • Dobbel 5,1" woofer
  • Både analog og AES/EBU inngang

SAM - Smart Active Monitor

Med Genelecs proprietære SAM-system får du full kontroll over lyttingen din. Ettersom produksjons- og studiorom har krympet, har forholdene også krympet, mens det fortsatt er like viktig å kunne stole på lyttingen. Med kalibreringsverktøyet GLM 4 kan du måle rommet ditt og deretter tilpasse det til dine egne og rommets forhold. Her får du tilgang til avanserte måleverktøy og romjusteringer hvor du også kan lagre dine egne innstillinger og gjøre nye mål.

Koaksial design

Unikt for Genelecs The One's-serie er at alle høyttalerelementene er på samme akse, noe som gjør lyden retningsbestemt og presis. Med doble subwoofere og Genelecs egne MDC-elementer som består av både diskant og mellomtone, får du uovertruffen lyd enten du plasserer høyttalerne horisontalt eller vertikalt.

GLM - kalibreringsverktøy

Alle høyttalerne i The Ones-serien er GLM-kompatible. Med GLM kan du måle rommet ditt, justere for eventuelle akustiske problemer, men også opprette og lagre ulike innstillinger som du enkelt kan bytte mellom, alt avhengig av dine forhold og formål.

Leveres med

  • Nettverkskabel 5m
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen