Genelec Genelec 8010A Pair + Carrying Bag
Genelec Genelec 8010A Pair + Carrying Bag
Genelec Genelec 8010A Pair + Carrying Bag
Genelec Genelec 8010A Pair + Carrying Bag
Artikkelnummer: 1057539

Genelec Genelec 8010A Pair + Carrying Bag

Høyttalerpar med fleksibel bæreveske

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kompakt høyttaler med førsteklasses lyd
  • 25 + 25 W total utgangseffekt
  • 3" basshøyttaler og 3/4" diskanthøyttaler
7 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Genelec 8010A Studio Monitor er den minste, men kanskje også en av de mest imponerende små aktive studiohøyttalerne i dag. Til tross for sin lille størrelse, leverer 8010A en fyldig lyd og kan spille så mye som 96dB. Perfekt for de som trenger et pålitelig system selv når du er på farten eller sitter i et mindre opptaks- eller miksemiljø. 8010A er også en perfekt partner til den nye Genelec 7040A subwooferen som også er laget for miljøer hvor plassen er begrenset, men høy ytelse er et krav.

IsoPod-fot

Også inkludert er Iso-Pod™-foten, som isolerer høyttaleren fra overflaten og minimerer vibrasjoner. Dessuten gjør Iso-Pod™-foten det mulig å vinkle høyttaleren slik at ønsket retning mot lytteren kan spesifiseres.

Genelec

Hvert element i Genelec-høyttalerne har sin egen tilpassede forsterker og nøye konstruert elektronisk delefilter. Genelec er selvfølgelig det naturlige valget for kritisk lytting selv i hjemmemiljøet – mye takket være mange viktige innovasjoner. Genelecs proprietære Directivity Control Waveguide (DCW) muliggjør bred og jevn spredning med et presist lydbilde i virkelige rom. Room Response Control-systemet optimerer høyttalerens frekvensrespons og tilpasser den til ditt lytterom. Genelec-høyttalerne, som er utviklet og produsert i Finland, er preget av enestående driftssikkerhet og suveren byggekvalitet.

Room Response Controls

Alle høyttalere i 8000-serien er utstyrt med omfattende akustiske kalibreringsfunksjoner som lar brukeren justere hver enkelt høyttaler og subwoofer for optimale resultater i lytterommet.

Håndterer lange arbeidsskift

Genelecs faglige arv kan sees i materialene skapet er laget av: pressstøpt aluminium og stål. Bærekraftig, solid og miljøvennlig. Takket være det integrerte designet, hvor høyttalere og forsterkere er utformet som en optimalisert enhet, tilbyr Genelec høyttalere og subwoofere overlegen lydkvalitet, høyere lydtrykk og bedre pålitelighet enn konvensjonelle passive høyttalere i samme størrelsesklasse.

Leveres med

  • 2 x Genelec 8010A studiohøyttalere
  • 2 x IsoPod-føtter
  • 2 x strømkabel
  • Brukermanual
  • Genelec 8010-424 Myk bæreveske for 8010

Selges enkeltvis

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.