Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ Mountaineer GT3542 Serie 3 karbonfiber

Gitzo Stativ Mountaineer GT3542 Serie 3 karbonfiber

1011569
 • Stivere og lettbårent 4-seksjons Carbon eXact-stativ
 • Vinkelvelger og G-lock ultra for rask, ergonomisk håndtering
 • Avtagbar midtsøyle for bakkenivåfotografering
 • Det sterkeste Mountaineer-stativet, men portabelt
 • Løstagbare føtter, koble lett til tilbehør via 1/4" og 3/8"-feste
 • Beinvinkler: 23°, 55° og 83°
10 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

GITZO Stativ Mountaineer Exact GT3542 Ser.3 Karbonfiber

Gitzo GT3542 er et 4-seksjons serie 3 karbonfiberstativ designet for profesjonelle kameraer med 300mm objektiv, som samtidig er portabelt. Stativet har Carbon eXact-rør med stor beinrørsdiameter. Den øvre beindiameteren på 32,9,mm, og high modulus-karbonfiber i de nedre bendelene gjør dette stativet sterkere, mer stivt og lettere enn sine forgjengere.

Fordeler:

 • Stivere og lettbåret 4-seksjons Carbon eXact-stativ
 • Vinkelvelgere og G-lock ultra for rask, ergonomisk håndtering
 • Avtagbar midtpillar for bakkenivåfotografering
 • Det sterkeste Mountaineer-stativet, men portabelt
 • Avtagbare føtter, koble lett til tilbehør via 1/4" of 3/8"-feste
 • Beinvinkler: 23°, 55° og 83°

Gitzo GT3542 veier bare 1,86 kg, når en høyde på 162 cm og felles ned til 54 cm. Stativet er det perfekte valget for profesjonelle fotografer som vil ha et svært robust, pålitelig stativ som er lett nok til å bære med seg i flere timer mens man utforsker omgivelsene. Stativets bein har 4 seksjoner, og låses med Gitzos G-lock Ultra vridelås. En innebygget O-ring holder smuss og støv ute av beinlåsemekanismen.

Stativets midtpillar kan lett tas av eller snus, og dette gjør det mulig å fange også svært lave vinkler, og toppen er designet for ekstra stivhet. De store beinvinkelvelgerene gir bredere grepoverflate for benvinkeljustering.

Stativet har en stabiliseringskrok på midtpillaren for å legge til vekt og øke stabiliteten ved behov. Dens utbyttbare føtter gjør det mulig å endre og tilpasse stativet til alle typer underlag.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.