Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Godox AD300 Pro Location Kit
Artikkelnummer: 1051357

Godox AD300 Pro Location Kit

Bærbar pakke for blitsfotografering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kraftig 300 Ws batteridrevet studioblits perfekt for både innendørs og utendørs bruk
 • Automatisk lysmåling og høyhastighetssynkronisering for enkel og kreativ fotografering
 • Pakke med blits, lysformer og lampestativ
7 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox AD300 Pro Location kit gir deg en kompakt og bærbar studioblits med TTL-automatisering, raske ladetider og støtte for High speed sync. Dette gir deg mulighetene for rask og enkel blitsfotografering på location. Blitsen er svært kompakt og veier kun 1,25 Kg med påmontert batteri, batterier gir deg opptil 320 bilder med full kraft. Alt som trengs er dette settet pluss en passende blitssender (se passende tilbehør). Opplev de kreative mulighetene til fotografering med blits - alt i én enkel løsning!

Fordeler

 • Ferdig sett for deg å komme i gang med blitsfotografering
 • Kraftig 300W studioblits med oppladbart batteri
 • Ultrakompakt størrelse og lav vekt
 • TTL automatikk for de største kameramerkene
 • Støtte for High speed sync (1 / 8000s)
 • Ekstremt jevn fargetemperatur over hele området
 • Integrert Godox Wireless X radiosystem (2,4 GHz)
 • Raske ladetider (0,01-1,5 s)
 • Stort effektområde 1 / 1–1 / 256
 • 12W tofarget lys
 • Optisk slavesensor (S1 / S2)
 • Godox-X bajonettfeste

Fleksibel studioblits for alle situasjoner!

Godox Witstro AD300 Pro er en svært fleksibel studioblits, som kan brukes med automatisk blits (TTL) eller om du ønsker å fotografere helt manuelt. Velg om du vil at kameraet automatisk skal bestemme eksponeringen mens du fotograferer eller låse lyset for et konsistent og nøyaktig resultat. Effekten kan justeres fra 300Ws ned til så lavt som 1Ws. Effektområdet til Godox Witstro AD300Pro er hele 8 trinn , dvs. 9 justerbare blenderverdier.

Styr blitsen med sender (ikke inkludert) via Godox Wireless X og TTL

For å styre Godox Witstro AD300 Pro må du bruke en TTL radiosender (se passende tilbehør) som du enkelt kan feste til kameraets blitssko. Dette lar deg endre blitsinnstillingene direkte på senderen (eller på mange kameraer til og med i kameramenyene) for å kontrollere blitsen. Ved å justere innstillingene dine direkte på senderen kan du bytte mellom TTL automatisk, manuell eller multimodus. Bruker du flere blitser, som støtter Wireless X, kan du dele inn blitsene i ulike grupper, som du så kan styre individuelt fra senderen. Du kan også styre blitsen fra en APP i smarttelefonen om du kjøper en X2T-sender. Radiosystemet har en rekkevidde på opptil 100 meter.

Softbox 60cm sølv for AD300 Pro

AD-S60S softbox har en paraplykonstruksjon, så du slipper å bry deg med metallstenger eller lignende koblinger. Bare fold ut paraplyen og softboxen din er klar til bruk!

Batteridrift for fotografering på location

Blitsen er batteridrevet og ved hjelp av det kraftige litiumbatteriet på 2600mAh kan du ta opptil 320 bilder (med blitsen på full kraft) før den må lades. Batteriet kan byttes slik at du bytter mellom batterier under fotograferingen (se egnet tilbehør for flere batterier). Det er også mulig å bruke batteriet for AD200 og Ad200 Pro til AD300 Pro.

Fotografering med High speed sync (HSS)

Godox Witstro AD 300 Pro TTL er en perfekt studioblits for å bruke On-Location for bryllups-, portrett- og reklamefotografering. Takket være batteridrift og HSS kan du flytte fotograferingen utendørs.

Studioblitsen støtter High speed sync (HSS) og kan deretter brukes med virkelig raske lukkerhastigheter (opptil 1 / 8000s). HSS-funksjonen på studioblitsen er enkel å bruke for portrettfotografering utendørs, da raskere lukkerhastigheter gjør det mulig å jobbe med større blenderåpning for å få kortere dybdeskarphet. High speed sync kan også brukes når du fotograferer motlysbilder utendørs eller når du vil fryse en rask bevegelse under sport og action.

Kraftig innstillingslys med justerbar fargetemperatur

Godox Witstro AD300 Pro er utstyrt med en dimmebar Bi-color LED-lampe, som innstillingslys. Innstillingslyset gjør det lettere å se hvordan lyset faller på motivet. Lyset fra LED-en gjør det også lettere for kameraets AF-system å fokusere under dårlige lysforhold.

Kreativ fotografering med Strobe-effekt

Godox Witstro AD300 Pro har også en MULTI-modus (stroboskopfunksjon), justerbar for antall blink og frekvens, som brukes til å avfyre en rask serie med blits for å fange opp et raskt hendelsesforløp på en og samme frame.

Tydelig display for rask oversikt

AD300 Pro har en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm som viser blant annet innstilling av strøm, still inn radiokanal, still inn blitsgruppe. Det finnes også knapper og kontroller for strøminnstilling, innstilling av lys, Radiokanal/gruppeinnstilling, High speed sync, testknapp med blitsklar indikasjon. Det er også mulig å manuelt stille inn blitsen for synkronisering på "bakgardin".

Godox-X-bajonettfeste og tilbehør

Blitsen har samme bajonettfeste (Godox-X) som Godox AD400 Pro, dette betyr at du kan bruke lysdannere med Godox-X-feste. Fordi du skal kunne bruke lysdannere fra for eksempel Godox, Bowens, Profoto eller Elinchrom, anbefaler du at du kjøper en adapter (se passende tilbehør). Det betyr at du med en eller flere adaptere kan bruke lysdannere fra de fleste store blitsprodusenter.

Maksimer potensialet til blitsen din

Ikke glem å legge til en blitssender, lysstativ, lysformer, ekstra batteri eller AC-adapter slik at du kan få mest mulig ut av blitsen. Alt dette finner du under fanen passende tilbehør, hvor vi har valgt ut produkter som passer din blits.

Leveres med

 • Godox AD300Pro
 • Blitsrør
 • Glasskuppel
 • AD-E2-feste
 • Lader
 • Strømkabel for lader
 • Batteri
 • Oppbevaringsveske
 • Reflektor
 • Lysstativ
 • Godox Softbox AD-S60S 60 cm for AD300 Pro / AD 400 Pro / ML60
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen