Godox Blits Ving V860II til Fuji
Godox Blits Ving V860II til Fuji
Godox Blits Ving V860II til Fuji
Godox Blits Ving V860II til Fuji
Godox Blits Ving V860II til Fuji
Godox Blits Ving V860II til Fuji
Godox Blits Ving V860II til Fuji
Artikkelnummer: 1039599

Godox Blits Ving V860II til Fuji

Blits Ving V860II til Fuji

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Kompatibel med Godox sine andre blitser i systemet
 • Blitsautomatikk for enkel fotografering
 • Kraftig batteripakke på 2000 mAh i stedet for AA-batterier
1 750 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Godox Ving V860II er en rimelig speedlite med et høyt ledetall, og har en batteripakke på 2000mAh noe som holder til ca 650 blits. Blitsen har innebygd radiostyring, Godox Wireless X, noe som gjør den kompatibel med Godox andre blitser i systemet. Ving V860II har utover radiostyringen også TTL, Highspeed synd og stroboskopfunksjon.

Fordeler

 • Blitsautomatikk, TTL
 • Highspeed sync
 • Godox wireless X
 • Batteripakke på 2000 mAh
 • Optisk slavesensor

Batteripakke

Ving V860II er utstyrt med en batteripakke på 2000 mAh istedet for AA-batteroer. Dette gir ca 650 blits på en ladning før det trenger å lades igjen. Vil du være på den sikre siden finnes det ekstrabatteri som tilbehør.

Radiostyring

For å kunne benytte den innebygde radiostyringen kreves en sender som støtter Godox Wireless X og TTL. Senderene Godox Xpro 2,4G og X1T passer til denne blitsen. Trådløs styring og trigging av blitsen gjør at du slipper å ha kabler liggende, noe som gjør at det går raskt og smidig under fotograferingen. Senderene finnes lenket til under passende tilbehør.

TTL

Godox Ving 860II er fullt kompatibelt med blitsautomatikk, noe som innebærer at blitsstyrken stilles inn automatisk gjennom kameraets innebygde lysmåler for å gi en korrekt eksponerting. TTL gjør at du enkelt kan fotografere med blits uten lysmåler, noe som gjør at det går raskt og enkelt å fotografere. TTL gir en stor fordel ved at blitsstyrken tilpasser seg etter lyset eller avstanden fra blitsen endrer seg under fotograferingen. Med en blitssender (ikke inkludert) som støtter TTL fungerer også blitsautomatikken trådløst.

Highspeed sync

Dette muliggjør at du kan jobbe med raskere lukkertid enn kameraets blitssynktid (normalt 1/125 - 1/250). Du kan nå lukkertider opp til 1/4000 eller 1/8000 avhengig av hvilket kamera som brukes. Highspeed sync brukes for eksempel til å fryse bevegelse i eksisterende lys, mørke ned bakgrunnen, redusere eksisterende lys eller blitsfotografere med stor blender i lyst miljø.

Leveres med

 • Godox Ving 860II speedlite
 • Oppladbar batteripakke
 • Lader
 • Blitsfot med blitssko
 • Futteral
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.