GoPro Flat+Curved Adhesive Mounts

Flat+Curved Adhesive Mounts

1001116
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager
Denne pakken inkluderer tre buede og tre flate, 3M ™ lim fester. 3M's VHB 4991 selvklebende bakside sikrer festene værende, men den kan enkelt fjernes med varme (f.eks en hårføner). Dette er de samme festene som allerede følger med de fleste HERO og HD HERO kameraer. Hva er Inkludert: 3 buede, 3M Lim Braketter 3 flate, 3M Lim Braketter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.