GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
GoPro Hero10 Black Premium package
Artikkelnummer: 1056658

GoPro Hero10 Black Premium package

Premiumpakke med actionkamera, lyd, lys, minnekort, batteri og dobbellader

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 5,3K60FPS
 • GP2 prosessor
 • HyperSmooth 4,0

Velg variant

6 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
GoPro lanserer Hero10! Overlegen hastighet og ultimat letthet kombineres i det kraftigste GoPro-kameraet noensinne, Hero10 svart. Ved hjelp av den nye GP2-prosessoren som er dobbelt så rask som GP1-prosessoren som sitter i Hero9, tar GP2 nå 5.3K-video til 60fps og 4K-video til 120fps. 23MP foto med forbedret ytelse i svakt lys sammen med HyperSmooth 4.0-bildestabilisering gjør at Hero10 kan ta stillbilder av topp kvalitet. Med automatisk overføring til Gopros skytjeneste lagres bildene og videoene dine sikkert flere steder enn bare minnekortet ditt.

Fordeler

 • 5.3K 60FPS
 • 4K120
 • GP2-prosessor
 • HyperSmooth 4.0
 • Horisontutjevning
 • Vanntett ned til en dybde på 10 meter
 • Kompatibel med Hero9-tilbehør og fester
 • Webkamerafunksjon

Revolusjonerende prosessor

Raskere. Jevnere. Bedre. Den kraftige nye GP2-prosessoren oppgraderer ytelse, responsive berøringsfunksjoner og dobler bildefrekvensen for utrolige filmer. GP2 «System on a Chip» er uten tvil Gopros raskeste noensinne. Oppgradert til utrolige 23 MP bilder og 5.3K videooppløsning med 60fps. I tillegg kan du filme i 8x Slo-mo på 2.7K, og du kan pause videoer og ta stillbilder fra 5.3K-video som ser fantastiske ut.

Utrolig bildekvalitet

Fotografer med fine detaljer, realistiske teksturer og forbløffende kontrast, selv i svakt lys. Ved hjelp av et nytt glass på linsen skyves vann og smuss lett bort for at du skal kunne fange opp alle hendelser krystallklart.
HyperSmooth har aldri vært jevnere, i tillegg får du enda bedre ytelse i svakt lys og horisontutjevning med høyere hellingsgrense, slik at bildene og videoene dine alltid har rett horisont. Den nye frontskjermen er perfekt når du vil skyte eller filme deg selv, vlogge eller bruke den som webkamera. Ja, listen kan gjøres lang. Med frontskjermen har du alltid et øye med hva kameraet ser.


Rask, pålitelig tilkobling

Overfør bilder og videoer fra din skytilkoblede GoPro til telefonen din på kort tid. Du kan også få tilgang til bildene og videoene dine via Gopros Quik-app, eller du kan koble til kameraet via USB-C. Kameraet må kobles til via Wi-Fi for å laste opp bilder og videoer til skyen.

Fang bildet på enkleste måte

Med PowerTools som LiveBurst, som tar bilder 1,5 sekunder før og etter at du trykker utløseren. Og selv om du trykker på ta opp for sent, fanger HindSight opptil 30 sekunder med opptak før du begynner å spille inn - for aldri å gå glipp av et øyeblikk. Det er også planlegging og andre funksjoner som gjør det enkelt å fange opp alle anledninger. GPS-ytelse, slå på denne funksjonen og se hastighet, høyde, sporposisjon og G-krefter i sanntid.

Gi actionvideoene dine et profesjonelt utseende med tilbehør.

Sett på Max LensMod for å få et utrolig bredt og nydelig bilde på hele 155 grader. Monter på MediaMod og få både HDMI og 3,5 mm mikrofoninngang, perfekt for vlogg og streaming. Trenger du mer lys? Bruk LightMod og få ekstra lys til alle videoene og bildene dine. (Brukes sammen med MediaMod)

Leveres med

 • HERO10 Svart
 • Veske
 • Oppladbart batteri
 • Vevd klisterfeste
 • GoPro-brakett + tommelskrue
 • USB-C-kabel

Godt å vite! GoPro Hero10 Black Starter-pakken inkluderer et raskt 128 GB microSDXC-minnekort og en GoPro Dual Charger med ekstra batteri. Velger du Premium-pakken er også GoPro Media Mod og Light Mod inkludert.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen