Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir rull FineArt Baryta Satin 320g

Hahnemühle Fotopapir rull FineArt Baryta Satin 320g

1023513
  • Papiret muliggjør en ekstremt dyp sort og utmerket bildeskarphet
  • Perfekt for svarthvite bilder
  • Baryta Satin er syrefritt og oppfyller kravene for livslengde iht. ISO 9706
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

HahnemühleBaryta Satin Fine Art Paper
Et hvitt kunstpapir i 100% a-cellulose. Baryta Satin er et satinpapir med høy fargedensitet og oppløsning for bidler med fantastisk skarphet i detaljer og intensive farger. Papiret muliggjør ekstremt dypt svartnivå som gir deg nydelige svart/hvit-bilder. Baryta Satin er syrefritt og oppfyller kravene til holdbarhet i henhold til ISO 9706.

Tykkelse: 320g

Her finner du ICC-profiler for Hahemühle Fine Art-papir for skrivere med pigmentblekk.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.