Clamp Studioklemme 10 cm

Helios Clamp Studioklemme 10 cm

1024320
  • Klem fast bakgrunner på fotobord, eller lås fast kabler og utstyr
  • Perfekt "papirlås", slik at ikke rullen med bakgrunnspapir ruller seg ut
  • Klemmen kan også klemmes fast rundt rør (maks Ø28 mm)
59 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Helios KNC Studioklemme

Kraftig, kompakt studioklemme med justerbare kontaktflater, for å f.eks. holde på plass tøybakgrunner eller som "papirlås", slik at ikke rullen med bakgrunnspapir ruller seg ut. Perfekt klemme også for å holde fast bakgrunner på fotobord osv. Klemmen kan også klemmes fast rundt rør (maks Ø28mm).

  • Maks kjeftåpning: 40mm.
  • Bredde: 25mm.
  • Totallengde: 11,5 cm.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.