Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Undervannshus til Nikon D850

Ikelite Undervannshus til Nikon D850

1036639
17 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Undervannshus til Nikon D850

Fordeler:

  • Maksdyp 60m
  • Ikelite DL (DryLock) Port
  • Innebygd vakuumventil
  • Støtte for TTL
  • Laserinngraverte symboler og tekst
  • Tilgang til de viktigste kontrollene

Ikelite DL (DryLock) Port

Ikelite DryLock Port er smidigere og raskere enn den gamle Four Lock (FL)-porten. Porten er lettere og mer fleksibel, og kan lett håndtere objektiver med stor diameter sånn som Nikon 14-24/2.8. DL-Port er ikke kompatibel med FL-port.  Informasjon om hvilke DL-porter og zoomenheter som trengs for hvilke objektiver finner du her

Innebygd vakuumventil

Undervannshuset har en innebygd vakuumventil for å kunne kontrollere at huset holder tett innen du tar utstyret ditt under vann. Vakuumpumpe selges separat.

Støtte for TTL

Huset er forberedt for montering av en TTL-konverter, men leveres med en ICS-5, en tilkobling for å trigge blitsene dine manuelt.

Tilgang til de viktigste kontrollene

Ikelite Undervannshus til D850 gir deg tilgang til de viktigste kontrollene for å manøvrere kameraet under vann. Lukkerspaken og AF-ON spaken er oppgradert for bedre følelse. (Kontroller finnes ikke for målemodus eller målemoduslås, Diopter, Fokusmodus (AF/MF, knapp), PV, FN1, Søker og fokusområdelås).

Leveres med:

  • Ikelite undervannshus til Nikon D850
  • ICS-5 TTL Bulkhead
  • O-ring
  • Silikontub

OSB! Dome/Port, Zoom/focus-kontroll og TTL-konverter ikke inkludert!

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.