Ilford Fotopapir 10x15cm Galerie Prestige Smooth Gloss
Artikkelnummer: 322667

Ilford Fotopapir 10x15cm Galerie Prestige Smooth Gloss

Fotopapir 10x15cm Galerie Prestige Smooth Gloss

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Pearl-overflaten reduserer blendingseffekter og fingeravtrykk
  • Superb kvalitet for utskrift av fotografier
  • Gir blekket en høy fargemetning på utskriften
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ilford Galerie Prestige 10x15cm Smooth Pearl 310G 100 ark

Papiret gir deg og utskriftene dine det lyset dere fortjener. Den nyeste teknikken innen HDR (High Dynamic Range) og optisk klar overflatebehandling gir enestående bildekvalitet og holdbarhet ved utskrifter fra kjente merker som Canon, Epson og HP blant mange andre. Den høye densiteten og vekten på 310 gram gir en hvitnyanse som genererer utskrifter med optimert fargeområde og høy skarphet. Pearl-overflaten minimerer blendingseffekter, fingeravtrykk og gir bildene dine et profesjonelt uttrykk.

Fordeler

  • Profesjonell pearl (satin) overflate
  • Superb kvalitet for utskrift av fotografier
  • Tykt papir med høy densitet
  • Gir blekket en høy fargemetning på utskriften
  • Fungerer med de fleste blekk- og pigmentbaserte blekkstråleskrivere fra alle større produsenter
  • PEFC-sertifisert papir

Fotopapir

Med sine 310 gram per ark er dette et tyngre fotopapir som ikke bøyer seg etter utskrift, som så mange tynnere papirtyper gjør. Fotopapiret er betydelig tykkere enn vanlig utskriftspapir, som ligger på mellom 60-120 gram. Papirtykkelsen på Ilford Galerie Prestige Smooth Gloss ligger på 310 mikrometer, og den høye opasiteten/densiteten på 99% gir papiret en hvitnyanse som gir utskrifter med optimalt fargeområde og høy skarphet.

PEFC-sertifisert papir

PEFC, programme for the endorsement of forest certification, er en sertifisering for miljøvennlig, holdbar og ressurssterk skogbruk. Sertifiseringen innebærer blant annet at en tar hensyn til biodiversiteten, økosystemet, forbud mot farlige kjemikalier, ansvar for gjenvekst og arbeidernes velferd. Denne sertifiseringen gjør at du med god samvittighet kan benytte papiret til dine produksjoner.

ICC-profiler

Til Ilfords footpapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon- og Epson-skrivere som du kan laste ned og bruke til dine skrivere for at utskriftene skal bli så korrekte som mulig.

Leveres med

  • Fotopapir 10x15cm Ilford Galerie Prestige Smooth Pearl 310 gram 100 stk ark
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.