Ilford Galerie Smooth Pearl A4 310gr 250 Sheets
Artikkelnummer: 322117

Ilford Galerie Smooth Pearl A4 310gr 250 Sheets

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
  • Pearl-overflaten reduserer blendingseffekter og fingeravtrykk
  • Superb kvalitet for utskrift av fotografier
  • Gir blekket en høy fargemetning på utskriften

Velg variant

2 198 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ilford Galerie Prestige Smooth Pearl A2 310g 25 ark

Papiret gir deg og utskriftene dine det lyset dere fortjener. Den nyeste teknikken innen HDR (High Dynamic Range) og optisk klar overflatebehandling gir enestående bildekvalitet og holdbarhet ved utskrifter fra kjente merker som Canon, Epson og HP blant mange andre. Den høye densiteten og vekten på 310 gram gir en hvitnyanse som genererer utskrifter med optimert fargeområde og høy skarphet. Pearl-overflaten minimerer blendingseffekter, fingeravtrykk og gir bildene dine et profesjonelt uttrykk.

Fordeler

  • Profesjonell pearl (satin) overflate
  • Superb kvalitet for utskrift av fotografier
  • Tykt papir med høy densitet
  • Gir blekket en høy fargemetning på utskriften
  • Fungerer med de fleste blekk- og pigmentbaserte blekkstråleskrivere fra alle større produsenter
  • PEFC-sertifisert papir

Fotopapir

Med sine 310 gram per ark er dette et tyngre fotopapir som ikke bøyer seg etter utskrift, som så mange tynnere papirtyper gjør. Fotopapiret er betydelig tykkere enn vanlig utskriftspapir, som ligger på mellom 60-120 gram. Papirtykkelsen på Ilford Galerie Prestige Smooth Gloss ligger på 310 mikrometer, og den høye opasiteten/densiteten på 99% gir papiret en hvitnyanse som gir utskrifter med optimalt fargeområde og høy skarphet.

PEFC-sertifisert papir

PEFC, programme for the endorsement of forest certification, er en sertifisering for miljøvennlig, holdbar og ressurssterk skogbruk. Sertifiseringen innebærer blant annet at en tar hensyn til biodiversiteten, økosystemet, forbud mot farlige kjemikalier, ansvar for gjenvekst og arbeidernes velferd. Denne sertifiseringen gjør at du med god samvittighet kan benytte papiret til dine produksjoner.

ICC-profiler

Til Ilfords footpapir finnes det ferdige ICC-profiler til både Canon- og Epson-skrivere som du kan laste ned og bruke til dine skrivere for at utskriftene skal bli så korrekte som mulig.

Leveres med

  • Fotopapir A2 Ilford Galerie Prestige Smooth Pearl 310 gram 100 ark
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen